Wednesday, March 30, 2011

Eesti vs Serbia




Käisin ka eile siis mängul. Kui Kristiine keskuse poolt tulime, siis alguses vaatasime, et ohoo, värav 6-e juurde polegi erilist järjekorda. Milline vedamine (kell oli ka tegelt päris palju). Aga siis pidime pettuma - järjekord oli üle 50 m pikk. Järjekorras kuulsime ära hümnid ja ka umb esimesed kümme mänguminutit.
Muidugi sadas ka väljas lund. Ja oi kui ilus see alguses oli :D Tõsiselt ilus koos selle valgusega. Huh :D Hiljem see sadu läks tihedamaks ja siis hakkasid väljaku jooned ära kaduma. Samuti oli vahva näha kuidas veerev pall lumepalliks muutus :D
Minu jaoks möödus esimene poolaeg sisse elamiseks. Pole ju jälle ammu staadionil käinud. Ja tegelt terve mängu ajal sõi see kohtunik meie närve. Ma ei tea mitu närvirakku mul läks selle mängu jooksul.
Aga teine poolaeg oli palju põnevam. Päris palju sai püsti seistud :D Ja eks meie mehed said sellest 1:0 kaotusseisust, mis tekkis esimesel poolajal, innustust ja hakkasid ka mängima. Väga mõnus oli.
Mõned imestasid, et kuidas sellise ilmaga viitsib üldse staadionile minna aga ikkagi see tunne, kui omad löövad värava on staadionil täiesti teine, kui siis kui sa istud kodus teleka taga. Vot selle pärast tasubki minna :)

No comments: