Wednesday, March 10, 2010

Yllase reisi 5. päev

Hommikul oli millegi pärast jube külm. Tuli välja, et õues oli temperatuur -30'C-le langenud. Kell oli 7 hommikul. Lootused, et paari tunni jooksul temperatuur tõuseks olid üürikesed.
Inimesed jõllitasid aina termomeetrit ja jõid kuuma jooki. Aga keegi ei tahtnud popipäev ka teha. Ainuke tingimus oli see, et gondlid sõidaksid. Nii me aina piilusime aknast välja ja oigasime, et ei taha ikka minna. Vahepeal lubas majamees boilerit vaatama tulla.
Kell 11 nägime, et gondlid sõidavad ja ka temperatuur oli 22 kraadi peale tõusnud. Samas jäi õhku küsimus, et kas autod käima lähevad. Läksid küll, kuid vaevaliselt. Õues oli külm. Ootasime majameest. Tal oli vahva habe :D Ta tuli ja tegi oma imet - soe vesi koguaeg. Autodega läksime mäele ja vapralt nautisime jube külma ilma. Nägu külmus koguaeg ära. Aga sõitsime üle kolme tunni, mis on sellise temperatuuri kohta päris kaua.
Majja jõudes jagus sooja vett kõigile. Kuna tegemist oli eelviimase õhtuga, siis läksid käiku joogid, pokker ja muud lauamängud. Seekord jäin pokkeris teiseks. Võitis neiu T, kes mängis täiesti kaootiliselt ja ajas meid kõiki lühisesse :D Väga huvitav mäng oli.
Samuti nägin pool tundi filmist 'Da Vinci kood' ja mul tekkis tahtmine raamatut lugeda, kuna inimesed kiitsid seda :D

Öö tuli jällegi meeletult külm.

No comments: