Wednesday, July 21, 2010

Lihased on valusad

Eile käisin üle pika aja jalkat mängimas. Seekord oli kokku kolm naist (mina kaasaarvatud). Seetõttu oli meeskondi veidi raske teha. Aga 7 vs 7 pole hullu.
Vastasmeeskond oli siis "skinns" ehk särkideta ja meie siis särkidega. Ok, oli küll lihtsam jälgida, kes oli oma mees aga väga rõve oli kellegagi hiljem kokku joosta. Brr, ja nende higiga kaetud saada. Samas oli see nende jaoks hea taktika (mida nad õnneks ei kasutanud).
Muidu oli tore mäng aga muidugi leidub alati neid, kes mängivad üle oma võimete ehk üks poolemeetrine poiss, kelle jalad olid nagu tikud, mängis väääga agressiivselt ja põhimõtteliselt tagus jalgadesse. Ja kui sa talt palli ära võitsid siis ta tihti kukkus ja hakkas õiglust taga ajama. Aga kõik kardsid talle haiget teha, sellepärast ta ka nii julge oli.
Teine nõme asi oli see, et osad mängijad kommenteerisid vene keeles üht-teist. Ja ma muidugi ei saanud mitte midagi aru (sarkasm). Hoidke oma mõtted ja roppused endale!
Tihti ma just mõnede nõmedate mängijate tõttu ei tahagi mängida. Ja seltskond varieerub tihti. Homme ma igatahes ei mängi, kuna meil on korteriühistu koosolek. Vuptidoo.

No comments: