Tuesday, December 22, 2009

Täna oli siis selle aasta viimane päev laboris. Hommikul otsustasin auto koju jätta ja läksin koos sõbrannaga linna. Harku järve juures tulin maha ja jalutasin ttü juurde :D Mõnusad 45 minutit. Sain vähemalt seda paksu lund nautida.
Siis kell 10 hakkasid seminarid. Inimesed võtsid oma aastatööd kokku. Ütleme nii, et kohati oli väga keerulised teemad. Mis kõige hullem - külm oli. Nimelt istusin ma otse trafforuumi kõrval (seal oli ka uks), mis tähendas, et ma külmetasin end kringliks. Kell 13 tegime pausi ja siis tõi üks puhuri sinna audikasse, et ruumis soojemaks läheks :D Mis ka aitas. Siis oli veel paar tundi seminari ja siis hakkas jõulupeo ettevalmistused. Mina ja üks tüdruk loputasime oma nõudepesumasinast tulnud nõusid ja panime kuivama. Sain veel nõusid käsitsi pesta ka.
Ja lõpuks hakkas ka jõulupidu. Armas, väike ja hubane. Küünlad ja keegi leidis oma laboris isegi elektriküünlaid :D, mida kõike ei või keemikute laborist leida. Mõnusalt toitu ja huvitavaid vestluseid. Naljakaid juhtumisi. Lõpuks istusime viiekesi seal ja klatšisime. Rääkisin neile ka ühest oma imelikust juhtumisest enne tänaseid seminare ühe töötajaga. Inimestel jäid suud lahti ja hakati kohe asju küsima. Mis kõige toredam, hiljem oli mul selle sama töötajaga veel üks 'kokkupõrge'. Sai ka sellest neljale inimesele räägitud, enne ära minekut, ja neil jäi veel rohkem suu lahti ja pakuti erinevaid lahendusvarianti välja. Ütleme nii, et mind see asi hirmutab täitsa ära. Ei tea mida mõelda. Aga jah, vähemalt ei lähe ka enam laboris igavaks. Njaa, vähemalt ei pea paar nädalat sinna enam minema :D
Aga selline jõulupidu oli tore, tekkis vähemalt mingi jõulutunnegi :)

No comments: